Pazinski kolegij je ustanova koja obavlja djelatnost odgoja i obrazovanja u srednjoj školi sukladno Rješenju Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i prema osnivačkom aktu Osnivača Škole.
Adresa naše web-stranice je: https://www.pazinski-kolegij.hr

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Web stranica prikuplja opće podatke i informacije kad ispitanik ili automatizirani sustav pristupi web stranici. Ti opći podaci i informacije se potom spremaju na server u vidu log datoteka.
Prikuplja se:
(1) tip preglednika i njegova verzija,
(2) operacijski sustav,
(3) web stranica s koje se pristupa mojoj web stranici (tzv preporučitelji),
(4) podstranica,
(5) datum i vrijeme pristupanja web stranici,
(6) IP adresa,
(7) pružatelj internetske usluge

Pri korištenju tih općih podataka i informacija ne izvlačimo zaključke o ispitaniku. Suprotno tome, ove informacije su potrebne kako bi se (1) sadržaj web stranice ispravno dostavio, (2) optimizirao sadržaj web stranice, (3) osigurala dugotrajna sposobnost sustava i web stranice, (4) pružila potrebna pomoć državnim tijelima u slučaju kaznenog progona zbog cyber-napada.  Anonimni podaci serverskih log datoteka spremaju se odvojeno od osobnih podataka ispitanika.

Kolačići

Kolačići (cookies) su male datoteke koje Vaš preglednik sprema na Vaše računalo ili mobilni uređaj prilikom posjete našem Internet mjestu (www.pazinski-kolegij.hr). Kolačići na našem Internet mjestu nisu usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi te nisu zlonamjerni kod ili virus. Također nisu povezani s neželjenim porukama (spamom), ne spremaju korisničko ime i lozinku i nisu namijenjeni za oglašavanje. Informacije poput Vašeg imena ili adrese elektroničke pošte neće biti spremljene – Internet mjesto ne može pristupiti Vašim osobnim informacijama i datotekama na Vašem računalu.

Kolačići koje koristimo na ovoj stranici su tehnički kolačići, potrebni za funkcioniranje ovog Internet mjesta, ne možemo ih isključiti te za korištenje takve vrste kolačića ne trebamo vašu privolu. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi. Treba napomenuti da naše Internet mjesto funkcionira optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše osobne podatke ne dijelimo, ali se web stranica www.pazinski-kolegij.hr nalazi na serveru tvrtke Contabo Njemačka - Contabo GmbH, Aschauer Straße 32a, 81549 München. Na ovome linku (tvrtke) možete pročitati izjavu o obradi osobnih podataka https://contabo.com/en/legal/privacy/

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Podatke koje nam pošaljete putem e-maila čuvamo trajno.
Podatke iz log datoteka web servera čuvamo jednu godinu.

Voditelj obrade osobnih podataka

PAZINSKI KOLEGIJ- KLASIČNA GIMNAZIJA PAZIN s pravom javnosti
J. Dobrile 6, 52000 Pazin

tel: 385(0)52 624 505
fax: 385(0)52 624 224
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odgovorna osoba Voditelja obrade osobnih podataka

Maksimiljan Ferlin, v.d. ravnatelja

Službenik za zaštitu osobnih podataka

William Bello
Kontakt e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.