Dragi roditelji i učenici!
Obavještavamo vas da će se od četvrtka, 10. prosinca 2020. g., nastava u Pazinskom kolegiju održavati po modelu C (nastava na daljinu pomoću informacijsko-komunikacijske tehnologije), sve do 23.12. kada počinju praznici. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije nismo u mogućnosti održavati nastavu u prostorima škole.
Nastava će biti organizirana prema postojećem rasporedu u stvarnom vremenu. Za rad od kuće koristit ćemo, kao i ranije, platformu Teams. Prisustvovanje učenika nastavi prati se kroz njihove aktivnosti u „virtualnom razredu“. Roditelji trebaju opravdati eventualno nesudjelovanje učenika na virtualnoj nastavi.
Podsjećamo da ukoliko vaša djeca imaju poteškoće u svezi s IKT ili pristupom Internetu mogu se obratiti ravnatelju ili razredniku radi otklanjanja tih teškoća.
Bog dozvoljava da živimo pravo došašće u neizvjesnosti neka nam podari i njegove blagoslove.

Dobro došli!
Pazinski kolegij je gimnazija koja nudi klasično i jezično usmjerenje, u čijem sastavu djeluje i učenički dom! Upoznaj nas!

SIGURNOSNE
MJERE

UPOZNAJ KOLEGIJ!

GIMNAZIJSKI PROGRAMI

KLASIČNA I JEZIČNA GIMNAZIJA

UČENIČKI DOM

...KAD JE ŠKOLA DOM

"Dan u Kolegiju"

IZVANNASTAVNE AKTIVNOSTI

SPORT, PROJEKTI, VOLONTIRANJE...

Projekti

ČASOPISI ONLINE

JJZINE BR.1
Časopis u suradnji s učenicima iz Verone.
Pi2KGi
Časopis grupa učenika koji pohađaju fakultativnu nastavu iz Talijanskog jezika.
YEARBOOK
Godišnjak učenika jezične gimnazije XXIII. generacije.
U projektu razmjene učenika u Pazinskom kolegiju sudjeluju učenici iz Italije, Belgije i Danske.
Na Festivalu zavičajnosti u Puli 10. svibnja 2019. predstavljen je ovogodišnji projekt zavičajne nastave Kartulina z Žminja
Pula 10. svibnja 2019.
Kaštel Novi 18. travnja 2019.
Lijepom našom; Zavičajna nastava; Florileum Istricum; Linguapolis in Collegio; Razmjena učenika; Misionar; Rim; Upoznavanje učenika 1. razreda; Kolegij - prijatelj zajednice; Zavičajni kviz "Krasna zemljo" i "Dragi naš Pazin"