Od ponedjeljka 24. 5. 2021. g. redovna nastava u Pazinskom kolegiju i boravak u učeničkom domu organizirat će se prema Modelu A (uživo) za učenike od prvog do trećeg razreda.
Povratak u školske klupe i prostore učeničkog doma traži od svih nas dodatne napore u brizi za vlastito zdravlje i zdravlje naših bližnjih. Potrebno je u iskrenom odnosu činiti sve one korake koje su nam preporučili epidemiolozi i ostala nadležna tijela, a učenici koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu neka ne dolaze u školu. Stoga, još jednom ponavljamo važnost poštivanja epidemioloških mjera i preporuka.

Neka sve u obitelji i radu krijepi primjer hrabrih, budnih i strpljivih Božjih ugodnika.

Dobro došli!
Pazinski kolegij je gimnazija koja nudi klasično i jezično usmjerenje, u čijem sastavu djeluje i učenički dom! Upoznaj nas!

SIGURNOSNE
MJERE

UPOZNAJ KOLEGIJ!

GIMNAZIJSKI PROGRAMI

KLASIČNA I JEZIČNA GIMNAZIJA

UČENIČKI DOM

...KAD JE ŠKOLA DOM

"Dan u Kolegiju"

IZVANNASTAVNE AKTIVNOSTI

SPORT, PROJEKTI, VOLONTIRANJE...

Projekti

ČASOPISI ONLINE

JJZINE BR.1
Časopis u suradnji s učenicima iz Verone.
Pi2KGi
Časopis grupa učenika koji pohađaju fakultativnu nastavu iz Talijanskog jezika.
YEARBOOK
Godišnjak učenika jezične gimnazije XXIII. generacije.
U projektu razmjene učenika u Pazinskom kolegiju sudjeluju učenici iz Italije, Belgije i Danske.
Na Festivalu zavičajnosti u Puli 10. svibnja 2019. predstavljen je ovogodišnji projekt zavičajne nastave Kartulina z Žminja
Pula 10. svibnja 2019.
Kaštel Novi 18. travnja 2019.
Lijepom našom; Zavičajna nastava; Florileum Istricum; Linguapolis in Collegio; Razmjena učenika; Misionar; Rim; Upoznavanje učenika 1. razreda; Kolegij - prijatelj zajednice; Zavičajni kviz "Krasna zemljo" i "Dragi naš Pazin"